C, I Love You Space Cowboys

Hotspots

Op deze drie locaties maken we het DNA van Dedemsvaart zichtbaar: Tuinen Mien Ruys, The Fellowship Of Acoustics en het Kalkoven terrein. Deze hotspots zijn tijdens de DNA KUNSTEXPEDITIE in de maand oktober, van vrijdag tot en met zondag gratis toegankelijk met het programmaboekje van de DNA KUNSTEXPEDITIE. Koop het programmaboekje en beleef het cultureel erfgoed van Dedemsvaart. Naast de tentoonstellingen vinden er allerlei workshops en andere activiteiten plaats. Zie hiervoor het overzicht met activiteiten.

Moerheimstraat 84
7701 CG Dedemsvaart

Een overzicht van tuinarchitectuur vanaf 1924 tot nu. 30 inspirerende tuinen met experimenten op het gebied van ontwerp, beplanting en materialen. De tuinen zijn het levenswerk van Mien Ruys, één van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw.

U kunt bij de Tuinen ook terecht als u graag iets wilt eten of drinken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ Dedemsvaart

De Historische Vereniging Avereest en het streekmuseum “De Kalkovens” hebben veel te bieden. Naast de prachtige gerestaureerde gebouwen, is er ook binnen veel te zien. In de Turfschuur, het Turfschip en Leshuus zijn veel objecten tentoongesteld.

Op deze locatie kunt u in de Oudheidskamer ook een koffie en thee krijgen tegen betaling.

Moerheimstraat 144
7701 CJ Dedemsvaart

The Fellowship Of Acoustics (TFOA) in Dedemsvaart is gevestigd in een bijzonder tweedelig gebouw, bestaand uit de oude ‘Villa Dina’ uit 1870, met aansluitend het oude gemeentehuis van Avereest uit 1970.

Lunchroom Dina’s Fellows is een bijzondere lunchroom, gevestigd binnen the Fellowship of Acoustics. Op zondag gesloten.