THE FELLOWSHIP OF ACOUSTICS

Adres: Moerheimstraat 144, 7701 CJ Dedemsvaart

The Fellowship Of Acoustics (TFOA) in Dedemsvaart is gevestigd in een bijzonder tweedelig gebouw, bestaand uit de oude ‘Villa Dina’ uit 1870, met aansluitend het oude gemeentehuis van Avereest uit 1970. Oprichter Rudi Bults begon zijn gitaarwinkel in 2001 in Bergentheim. Er was geen geschiedenis of erfgoed om na te leven, en er waren geen grote steden in de omgeving om klanten uit aan te trekken. Daarom besloot hij een andere aanpak, op de ‘American Way’. In het Engels, zodat hopelijk elke gitarist het aanbod en filosofie van Bults zou begrijpen. Hij creëerde een gitaarwereld zonder grenzen.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS
In TFOA exposeert een groep toonaangevende kunstenaars die een relatie hebben met Dedemsvaart. Of omdat ze er vandaan komen (waar kom je weg?) of omdat ze in of rond Dedemsvaart wonen. Curator is Marie Louise Minke. Maak alvast kennis met de deelnemende kunstenaars:

 
Op de eerste verdieping is ook werk te zien van Tonda, Emiel en Auk Fock van Collenaal (in memoriam).

Zie ook:

 • Rondleiding met Marie Louise Minke

  Op zaterdag 28 oktober kregen tien mensen een rondleiding van kunstenaars Ab Bout en Marie Louise Minke.

  Bekijk bericht
 • Rondleiding met Ab Bout

  Op zaterdag 14 oktober gaf kunstenaar Ab Bout een rondleiding door de groepsexpositie van Marie Louise Minke in The Fellowship Of Acoustics.

  Bekijk bericht
 • Urban Sketch Day

  Deze Urban Sketch Day is geweest.

  Bekijk bericht