Urban Sketch Day

Datum:
02/09/2023
Tijd:
11:00

Op 2 september verzamelde een groepje tekenaars op het Kalkoven terrein in Dedemsvaart. Met hun eigen tekenmateriaal. Na de koffie zocht iedereen een mooi gezichtspunt om te tekenen. De Urban Sketchers kregen een gratis lunch aangeboden door restaurant Kiewiet. Het tafelen werd zo gezellig dat we daarna nog iets langer door zijn gegaan. Aan het eind van de dag werd een groepsfoto gemaakt.

De serie van drie tekendagen zit er nu op. We maken ons op voor een groepsexpositie in Lokaal 12. Kijk mee door de ogen van de Urban Sketchers hoe zij de drie hotspots, locaties die meedoen, vastgelegd hebben.

Dedemsvaart Sketchers
Wil je deel uitmaken van de Dedemsvaart Sketchers (werktitel)? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van alle activiteiten.

Zie ook:

 • KALKOVENTERREIN

  Oude Zuidwolderstraat 13
  7701 AZ Dedemsvaart

  De Historische Vereniging Avereest en het streekmuseum “De Kalkovens” hebben veel te bieden. Naast de prachtige gerestaureerde gebouwen, is er ook binnen veel te zien. In de Turfschuur, het Turfschip en Leshuus zijn veel objecten tentoongesteld.

  Op deze locatie kunt u in de Oudheidskamer ook een koffie en thee krijgen tegen betaling.

  Bekijk Hotspot
 • Urban Sketch Day

  Deze Urban Sketch Day is geweest.

  Bekijk Activiteit
 • Urban Sketch Day

  Vandaag was de derde en laatste dag van de Urban Sketch Day. Met een maximum aan deelnemers was deze tekendag een groot succes!

  Bekijk Activiteit