Maak je eigen collage

Datum:
20/10/2023
Tijd:
15:00

Vind jij het leuk om mooie dingen te verzinnen en creatief bezig en te zijn? Dan is deze workshop echt iets voor jou, waarbij je met behulp van d.m.v. stickers, papier, collage, prenten, tekeningen etc. je eigen weefwerk maakt. Tradities, je gewoontes, speciale locaties en plekken voor jou, ze maken wie jij bent. Na een korte brainstorm- en schetsfase gaan we daarmee lekker aan de slag! In het weefwerk wat dan ontstaat, zie jij dan verschijnen hoe Dedemsvaart is verweven in jouw DNA! En er ontstaat natuurlijk ook een prachtig kunstwerk, dat zeker een mooi plekje thuis verdient!

Datum
Vrijdag 20 oktober

Tijd
15.00-16.30 uur

Locatie
The Fellowshop Of Acoustis
Moerheimstraat 144, 7701 CJ Dedemsvaart

Opgeven
Voor de workshop ‘Maak je eigen collage’ moet je je wel opgeven. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen, dus meld je snel aan! Je deelname is gratis.

Zie ook:

 • KALKOVENTERREIN

  Oude Zuidwolderstraat 13
  7701 AZ Dedemsvaart

  De Historische Vereniging Avereest en het streekmuseum “De Kalkovens” hebben veel te bieden. Naast de prachtige gerestaureerde gebouwen, is er ook binnen veel te zien. In de Turfschuur, het Turfschip en Leshuus zijn veel objecten tentoongesteld.

  Op deze locatie kunt u in de Oudheidskamer ook een koffie en thee krijgen tegen betaling.

  Bekijk Hotspot
 • Maak je eigen collage

  Deze workshop is voorbij maar op 20 en 27 oktober organiseren we ‘Maak je eigen collage’ nog een keer. Zie verderop in de agenda!

  Bekijk Activiteit