DNA Moodboard 1

Datum:
08/10/2023
Tijd:
14:00

Onder begeleiding van Geke Flier ging een groep van vier deelnemers met verschillende technieken en materialen hun eigen DNA moodboard maken. Na een uitleg van Geke aan de hand van voorbeelden die ze zelf had gemaakt schoven twee deelnemers achter de naaimachines. het snorrende geluid deed terugdenken aan vroeger. Een mooi onderwerp voor gesprek tijdens het naaien, borduren, knippen en plakken. Om het DNA moodboard persoonlijk te maken, verwerkten de deelnemers beelden uit hun eigen verhaal.

Aan het eind van de workshop toonde iedereen elkaar de DNA moodboards en bespraken wat ze zagen. Een paar wilden hun werkstuk mee naar huis nemen, de anderen hingen hun moodboard op de DNA Award Collage wand. Voorzien van hun naam en mailadres. Een jury verloot na afloop van de DNA KUNSTEXPEDITIE een wissellijst waarmee men de eigen moodboard kan inlijsten.

Opgeven
Geke Flier geeft deze workshop nog twee keer, te weten op zaterdag 14 oktober en zondag 22 oktober. Aanmelden kan bij de desbetreffende workshop.

Zie ook:

 • THE FELLOWSHIP OF ACOUSTICS

  Moerheimstraat 144
  7701 CJ Dedemsvaart

  The Fellowship Of Acoustics (TFOA) in Dedemsvaart is gevestigd in een bijzonder tweedelig gebouw, bestaand uit de oude ‘Villa Dina’ uit 1870, met aansluitend het oude gemeentehuis van Avereest uit 1970.

  Lunchroom Dina’s Fellows is een bijzondere lunchroom, gevestigd binnen the Fellowship of Acoustics. Op zondag gesloten.

  Bekijk Hotspot
 • DNA Moodboard 3

  De workshop is voor volwassenen en vindt plaats in het Open Atelier op de eerste verdieping van The Fellowship Of Acoustics.

  Bekijk Activiteit